Vores samarbejdspartnere

Fimaet ASEA

ASEA er repræsenteret i over 30 lande.

ASEA er det eneste firma i verden, der har produkter, der indeholder de vigtige Redox Signalmolekyler, som bidrager til at understøtte den cellulære kommunikation.

Klik på billedet og hør lidt om firmaets start. 

Mennesker Frem For Profit 600

Os Og Verdis Norton 200

Grundlægger Verdis Norton og Jeanette og Finn Bille Kjeldsen

Os Og Tylor Norton 200

Grundlægger og ASEA CEO Tylor Norton og Jeanette og Finn Bille Kjeldsen

 

Jeanette Under Præsentation 200

Vort team har hver uge mulighed for at deltage i undervisning, som f.eks. Webinarer som de kan følge fra deres eget hjem. Vi har også løbende præsentationer og workshops. 

Vores mål er at skabe selvstændige teams over hele verden, som kan trække på vore mange års erfaring.

 

Oddmund Berger og Jack Canfield om deres erfaringer med Netværksmarkedsføring:

I sommeren 2013 har Oddmund Berger, vores mentor, studeret og arbejdet med Jack Canfield. Du kender måske bedst Jack Canfield som en af de  mest kendte deltagere i den berømte DVD/ bog "The Secret"  eller på dansk "Hemmeligheden". Han er også kendt for at have startet serien af bøger, der hedder "Chicken Soup for the Soul", som er blevet solgt i mere end 150 millioner kopier, inden han solgte dette brand for nogle få år siden. I dag har han sit egen uddannelses-virksomhed, som er dedikeret til at hjælpe mennesker med at nå det maksimale menneskelige potentiale.

I juni 2013 interviewede Jack Canfield Oddmund, og resultatet blev et time langt optaget interview, som blev udgivet i efteråret i kombination med DVD/CD'er i Jacks serie, som kaldes "Success Profiles". Fra nedenstående link har du mulighed for at se 8:30 minutter fra dette interview, hvor Jack spørger Oddmund, hvorfor han valgte netværksmarkedsføring som karriere.

Oddmund kommer fra en baggrund som tidligere Executive Vice President, Director of international Sales, i et stort rejseselskab. Før dette havde han forskellige stillinger indenfor salg og management consulting i IBM. 

Se videoen- klik her. 

Jack Canfild og Oddmund